Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

MOTOCROSS ZOMBIES FROM HELL (2007)

Η βιντεοπαράκρουση αν έπαιρνε την ελληνική μετάφραση που της αρμόζει σε κάποιο φανταστικό βίντεοκλάμπ , θα ήταν ένας τίτλος τύπου "Καγκουραίοι ενταντίον ζόμπι" .
Η "ταινία" δεν γνωρίζουμε ποιανού σεναριογράφου αποτελεί την κορυφαία στιγμή συγγραφικής αδρεναλίνης που κατέληξε σύγκαμα πάνω σε μοτοκρός σέλα , αλλά ο σκηνοθέτης είναι ο πάντα διαθέσιμος κασκαντέρ Gary Robert ( STARSHIP TROOPERS , VAN HELSING , MR & MRS SMITH , ZOMBIES GONE WILD , BATMAN BEGINS και λοιποί 76 παρόμοιοι τίτλοι ) .
Τρεις καλοί φίλοι , ο πρωταθληταράς Cody , ο καλός του φίλος και χαβαλές μηχανικός Tom ( Dave Competello - ZOMBIES GONE WILD ) και η όμορφη Lori (κοπέλα του Tom) , λάτρεις της ταχύτητας και του κακού γούστου σε ζόμπι ταινίες , πάνε για ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο σε κάτι ερημιές όπου διοργανώνονται ανεπίσημοι αγώνες μότοκρος ! Η ομάδα τους θα έρθει αντιμέτωπη με την ανίκητη ομάδα του εκκεντρικού ΔΟΚΤΩΡ ΖΟΜΠΙ , ο οποίος είναι αυτό ακριβώς που λέει και το ξεδιάντροπο όνομα του ! Μέσω επίκλησης σατανικών δυνάμεων έχει αναστήσει την νεκροζώντανη ομάδα του η οποία πρέπει να τρέχει για να ζήσει (;) και αναζητεί νέα θύματα για να τα μακελέψει στις ερημιές της Καλιφόρνια !
Η μότοκρος άμιλλα κάπου ξεχνιέται στον δρόμο και οι τρεις φίλοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα παλιόσπιτο τύπου Night Of The Living Dead , όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα διάφορα ζόμπι με εύστοχες ριπές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος τους (τα λάτεξ κεφάλια κοστίζουν , οπότε ρίχνουμε στο ψαχνό και όποιον πάρει ο Χάρος) και τους νεκροζώντανους αναβάτες που πηγαινοέρχονται με τις μηχανές τους πάνω κάτω γεμίζοντας σκόνη !
Έξτρα ΣΑΤΑΝΑΣ με στεντόρεια φωνή κατακεραυνώνει το φινάλε προϊδεάζοντας για επίσης απαράδεκτη συνέχεια της ιστορίας σε δεύτερη ταινία , αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει βιντεο-πραγματικότητα μέχρι στιγμής ...
----------------------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Τι Δουλειά Έχω Εγώ Εδώ Μέσα , πάει :
Στον ταλαίπωρο κολασμένο-μοτοκρός-ζόμπι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.