Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

STALLED (2013)


"Όταν οι τουαλέτες στην Κόλαση καταληφθούν , οι νεκροί θα περπατήσουν στη γη ..."
 
Με αυτή την ατάκα στο εξώφυλλο του dvd και τις δάφνες τύπου "άξιος διάδοχος του Shawn Of The Dead" , προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για οχετό χοντράδας να ξεχειλίσει από την οθόνη .
Η χοντράδα είναι επικίνδυνα αναμενόμενη , καθώς ο σεναριογράφος είναι ο Dan Palmer ( FREAK OUT , SMALL TOWN FOLK ) , ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο συνένοχος στον δημιουργικότατο χαβαλέ , Christian James ( FREAK OUT ) .
Το τελικό αποτέλεσμα παρόλη την προδιάθεση είναι ένας δυναμίτης εξωφρενικής δράσης και ακαταλόγιστης καφρίλας στα πρότυπα του BRAINDEAD (1992) !
Ένας ταλαίπωρος επιστάτης ( Dan Palmer ) με την κωδική ονομαδία W.C. , αποκοιμιέται/παγιδεύεται μέσα στις γυναικείες τουαλέτες εταιρίας , την στιγμή που έξω γιορτάζουν ξέφρενα τα Χριστούγεννα και ταυτόχρονα ξεσπάει η Ζόμπι Αποκάλυψη !
Η προσπάθεια του να αποδράσει από το "μέρος" είναι παροιμιώδης , καθώς καταλήγει σε χρόνο μηδέν πίσω στις τουαλέτες !
Μοναδική του συντροφιά εκεί μέσα , πέρα από τους περιφερόμενους γιορτινούς κανίβαλους (νεκροζώντανος Άγιος Βασίλης , νάνος ξωτικό , Χριστός) είναι η Heather (η οποία συστήνεται αρχικά ως Evie Smith) , μια από τις υπαλλήλους της εταιρίας . Η Heather βρίσκεται δύο τουαλέτες μακριά και δεν την βλέπουμε (παρά μόνο για λίγο και με γυρισμένη την πλάτη στα τελευταία λεπτά της ταινίας) πέρα από μια ζωγραφιά που έχει φτιάξει ο W.C. στο τοίχο της δικιάς του τουαλέτας για να συνοδεύει τον ήχο της φωνής της !
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Αιματοβαμμένα και πεινασμένα για μυαλά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.