Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

THE DEAD UNDEAD (2010)

Νεανική παρέα καταλήγει χαμένη στο δάσος μετά από βλάβη του αυτοκινήτου της εκδρομής .
Οι χαρές , τα γέλια και οι βουτιές στην δροσερή λίμνη θα κρατήσουν μέχρι τα 8 πρώτα λεπτά !
Η παρέα θα βρει σύντομα καταφύγιο στο πρώτο άδειο σπίτι που θα βρει . Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με μεταλλαγμένους βρικόλακες που συμπεριφέρονται ως ζόμπι !
Η δεύτερη έκπληξη του αποτυχημένου σαββατοκύριακου είναι πως από το πουθενά εμφανίζεται βαριά οπλισμένη ομάδα κυνηγών σε infinite ammo mode , οι οποίοι είναι και οι ίδιοι βρικόλακες , αλλά προσπαθούν να "ελέγξουν" την αρρώστια που απειλεί το είδος τους ! Οι μολυσμένοι βρικόλακες ήπιαν αίμα από άρρωστες αγελάδες και τα θλιβερά αποτελέσματα της μανιακής μετάλλαξης της "Τρελής Αγελάδας" δεν άργησαν να έρθουν .
Ο Luke "Bros" Goss ( BLADE II , HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY , DEATH RACE 2&3 ) είναι ο Jack , ο αρχηγός των "καλών" βρικολάκων . Η ειρηνική κατά τα άλλα φατρία του (παλιά υπήρχε μια ολόκληρη πόλη με φιλήσυχους απέθαντους - οι οποίοι απ'ότι φαίνεται από τον αριθμό των μολυσμένων που πέφτουν στο χώμα πρέπει να κόλλησαν την αρρώστια όλοι τους) πολεμάει τους αποκτηνωμένους  "ζόμπι" βρικόλακες (γνωστοί πλέον και ως Zompires στο κομιξικό σύμπαν της Buffy - εδώ τους αναφέρουν απλά ως ZV) προσπαθώντας να γιατρέψει την αρρώστια που τους μεταμορφώνει και ταυτόχρονα να κρατήσει την ύπαρξη τους κρυφή από το ευρύ κοινό .
O Vernon Wells ( THE ROAD WARRIOR , COMMANDO ) είναι ο Raleigh . Είναι ο αρχηγός των ενισχύσεων από την Αυστραλία , κρίνοντας από την έντονη προφορά (αν και οι δοντάρες φαίνονται να τον ενοχλούν λίγο στην άρθρωση) ! Σώζει τον Goss από μια μεγάλη επίθεση ζόμπι βρικολάκων !

τον έκαψαν τον παππού ....
O πατριάρχης της Β-φέσας Forrest J. Ackerman κάνει μια μεταθανάτια εμφάνιση (αφού είχε πεθάνει από το 2008 και η ταινία βγήκε καθυστερημένα το 2010 - είχε ξεκινήσει να γυρίζεται από το 2005 , αλλά κάπου στο 2007 ο Goss έφυγε για να παίξει στο HELLBOY 2 , η μια ταινία έφερε την άλλη , κτλ) , ως το "Ζόμπι στην αναπηρική καρέκλα" ! Εμφανίζεται για μόλις μερικά δευτερόλεπτα και κάποιος από τους κυνηγούς φροντίζει να τον κάψει ολόκληρο !
----------------------------------------
Επίσης με το πέρασμα της ώρας , το μολυσμένο αίμα γίνεται πορτοκαλί (βλέπε πόρτα με τον αριθμό 6) ...
Υστερόγραφο :
Ένας από τους κυνηγούς βρικόλακες πρέπει να είναι πολύ παλιός , γιατί αναφέρει πως όταν πεθάνει θα πάει στην Βαλχάλα ... Σε φλασμπακ πριν την ηρωική του αυτοκτονία τον βλέπουμε να ζει την απόλυτη RPG φαντασίωση (γιατί αυτό του επέτρεψε ο προϋπολογισμός) φορώντας chainmail ενώ πολεμάει Νορμανδούς - στο βάθος επική μεταλλιέρα σκίζει τον άνεμο ...Άλλοι έγιναν απέθαντοι στην άγρια δύση , στο Βιετνάμ , κτλ ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.