Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL (2009)


Η δυναμικά άρρωστη δυάδα των Yoshihiro Nishimura και Naoyuki Tomomatsu ξαναχτυπά κάτω από την ζώνη (φτιαγμένη από ανθρώπινο δέρμα) του καλού γούστου με το VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL !
Σε δοκιμασμένο σενάριο εφηβικού βιολογικού τρόμου του Naoyuki Tomomatsu ( ZOMBIE SELF DEFENCE FORCE , RAPE ZOMBIE: LUST OF THE DEAD ) το οποίο είναι βασισμένο στο αρρωστημένο manga "Kyûketsu Shôjo tai Shôjo Furanken" του Shungiku Uchida .
Η ταινία ασχολείται με την ζωή των ιδιαίτερων μαθητών ενός καθόλα τυπικού λυκείου .
Δύο όμορφα κορίτσια με τρομαχτικά μυστικά η κάθε μια , διαγωνίζονται μέχρι θανάτου για την καρδιά (στην κυριολεξία) ενός αγοριού ...
H Yukie Kawamura ( HIDE AND GO KILL 2 ) είναι η Monami Arucado (βλέπε Alucard - το'πιασες ;) , το Κορίτσι Βρικόλακας . Είναι η νέα μαθήτρια στο λύκειο . Ως ένδειξη ερωτικής συμπάθειας χαρίζει σοκολάτα (με λίγο από το αίμα της στη γέμιση) στο ομορφόπαιδο Jyugon Mizushima για να τον κάνει δικό της .
Η Eri Otoguro ( ONECHAMBARA: ZOMBIE BIKINI SQUAD , SHUTTER ) είναι η Keiko Είναι η κακομαθημένη βασίλισσα του προαυλίου , αρχηγός της συμμορίας "Γλυκιά Λολίτα" . Κόρη του εκκεντρικού υποδιευθυντή/καθηγητή επιστήμης του λυκείου . Όταν πεθαίνει κατά λάθος , ο πατέρας της (ο οποίος μελετάει πρακτικά το έργο του Victor Frankenstein σχετικά με την αναζωογόνηση των νεκρών σωμάτων) την ξανασυναρμολογεί με την βοήθεια της σέξι νοσοκόμας βοηθό του , Midori . Πλέον η Keiko είναι το Κορίτσι Φρανκενστάιν ! Στοιχείο κλειδί στα πειράματα του καθηγητή (ο οποίος ξέχασα να αναφέρω ότι είναι ντυμένος σαν ηθοποιός σε Kabuki θίασο) είναι το αίμα της Monami , το οποίο είναι βασικό συστατικό για την ενεργοποίηση των νεκρών κυττάρων !
Ο Takumi Saito ( ROBO GEISHA ) είναι ο Jyugon Mizushima , το ανδρόγυνο μήλον της Έριδος μεταξύ των δύο κοριτσιών . Είναι σχεδόν το αγόρι της Keiko , αλλά με μισή καρδιά . Τον θέλουν και οι δύο κοπέλες και θα κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν !
Η τελική σύγκρουση των δύο κοριτσιών (και όλων όσων περιφέρονται γύρω από αυτές) θα είναι εκρηκτικά αιματοβαμμένη , με τον πατέρα της Keiko να μεταμορφώνεται σε Φράνκεν-Αναβαθμισμένη-Πολύπλοκη μορφή ζωής (φαντάσου το στα Ιαπωνικά) για να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης του ...
Η Eihi Shiina ( AUDITION , TOKYO GORE POLICE , HELLDRIVER ) είναι η μητέρα της Monami .
Πέρα από την Λολίτα συμμορία της Keiko , το λύκειο διαθέτει και άλλες ενδιαφέρουσες "φυλές" όπως οι Ganguro (μοδάτες κοπέλες με μαύρισμα σε τέτοιο υπερθετικό βαθμό στην ταινία που πλέον θυμίζουν ιθαγενείς της Αφρικής) και η Ομάδα Κομμένων Φλεβών η οποία διοργανώνει διαγωνισμό ταχύτερου κοψίματος φλέβας (με τα γνωστά υπέρ splatter αποτελέσματα) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.