Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

NAZI ZOMBIE BATTLEGROUND (2012)


Το BORDELO DEATH TALES (2009) , ακολουθήθηκε από το BATTLEFIELD DEATH TALES (2012) , γνωστό και ως NAZI ZOMBIE BATTLEGROUND , ή NAZI ZOMBIE DEATH TALES .
Πρόκειται για μια σπονδυλωτή ιστορία τριών διαφορετικών πράξεων που λαμβάνουν χώρα κατά τις σκοτεινές μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου , σκηνοθετημένων από διαφορετικό Άγγλο σκηνοθέτη κάθε μία . Το κόστος της παραγωγής έφτασε τις 50 χιλιάδες λίρες :
1. Medal Of Horror (James Eaves - BANE , HELLBREEDER , THE WITCHES HAMMER) :
Ένας στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή αυτοκτονίας . Πρέπει να σώσει την κόρη του Στρατηγού , η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από τους ναζί . Ταυτόχρονα θα πρέπει να δολοφονήσει την Jezebel , την Υψηλή Ιέρεια του Χίτλερ σε θέματα αποκρυφισμού . Η Αγγλία χάνει τον πόλεμο και η σατανική μάγισσα πρέπει να βγει απ'την μέση πάση θυσία , αφού στέλνει νεκρούς στρατιώτες πίσω στις βάσεις τους ως ζόμπι !
2. Harriet's War (Alan Ronald - JESUS VERSUS THE MESSIAH) :
Μια εκκεντρική ερευνητής του παραφυσικού , η Harriet Price , αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας της σε μια μικρή επαρχιακή πόλη . Φυσικά θα έρθει αντιμέτωπη με τον σκεπτικισμό των κατοίκων και την αρνητική στάση του τοπικού καθολικού ιερέα . Ναζί Φάντασμα ρουφάει ψυχές χαράζοντας σβάστικες στα θύματα του ...
3. Devils Of The Blitz (Pat Higgins - HELLBRIDE , KILLER KILLER , THE DEVIL'S MUSIC) :
Μια οικογένεια έχει μέσα στο καταφύγιο της σμήνος από Charles Band-ικά διαμονοτέραρα τα οποία κατατρώνε στρατιώτες και λοιπούς παρευρισκόμενους στον διάβα τους . Έχει μαζευτεί πολύ μίσος στο πλανήτη λόγω του πολέμου και τα τέρατα τρέφονται από τους απόλυτους εκφραστές της συγκεκριμένης ψυχικής ενέργειας .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Μερικά ζόμπι είναι μπλαβί φέσι , άλλα είναι ναζί-φετιχ μοδάτα με αντίασφυξιογόνο μάσκα και καρφί λοφίο πρώτου Παγκοσμίου . Το σαχλό της όλης υπόθεσης με τους ναζί νεκροζώντανους έχει αρχίσει να κουράζει όταν πηγαίνει προς την κωμωδία από την στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν κατά κόρον βιντεοταινίες χαμηλού κόστους και με αυτό το συγκεκριμένο παμφάγο είδος .
Μετά το FRANKENSTEIN'S ARMY (2013) βέβαια , δεν υπάρχει νόημα να το τραβήξεις κι άλλο στα νοητά άκρα γιατί δεν υπάρχουν πια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.