Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ZOMBIE SELF DEFENCE FORCE (2006)



Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον επικό σπλατερά Naoyuki Tomomatsu ( EAT THE SCHOOLGIRL , STACY , MAID DROID , VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL , RAPE ZOMBIE TRILOGY ) με διάθεση για υπερβολική αναφορά και πολιτικό σχόλιο κατακραυγή/απόδοση τιμής στην δυτική κουλτούρα - κυρίως στις ταινίες με ζόμπι και στον ατομικό βομβαρδισμό της Ιαπωνίας .
Ed-wood-ιανός ψηφιακός ιπτάμενος δίσκος πέφτει στην Γη - κάπου κοντά στο ιερό βουνό/ηφαίστειο Fuji - και η εξωγήινη ραδιενέργεια που αναδύεται από τα συντρίμμια ανασταίνει τους νεκρούς !
Στην δασώδη περιοχή όπου έγινε η πρόσκρουση υπάρχει ένα μικρό πανδοχείο . Εκεί θα συναντηθούν διάφοροι ετερόκλητοι χαρακτήρες , όπως γκάνγκστερς που θέλουν να ξεφορτωθούν έναν νεκρό συνεργάτη τους , μια κακομαθημένη ποπ σταρ , ο μάνατζερ της και το συνεργείο που την φωτογραφίζει , ο ταλαίπωρος ιδιοκτήτης του πανδοχείου που θέλει να σκοτώσει την τεσσάρων μηνών έγκυο γκόμενα του που τον εκβιάζει για να την παντρευτεί (ως φυσικό επακόλουθο , ζόμπι-μωρό επιτίθεται και χρησιμοποιεί τον ομφάλιο λώρο ως λάσο) , και μια ομάδα στρατιωτών , η λεγόμενη "Ομάδα Αυτοάμυνας" που κάνουν μια άσκηση ετοιμότητας μέσα στο δάσος ...
Η παράκρουση κορυφώνεται με την εμφάνιση του tamagotchi φιλικού εξωγήινου και του ζόμπι-Mishima που αναλαμβάνει να εξοντώσει τους εχθρούς της πατρίδας (όποιοι κι αν είναι αυτοί) :
Ο Kidota , ένας υπερπατριώτης αξιωματικός του Ιαπωνικού στρατού είχε αυτοκτονήσει στο τέλος του Β' Παγκόσμιου πολέμου και είχε τοποθετηθεί φορώντας την στολή του κάτω από το βουνό Fuji . Το σώμα του στέκεται διατηρημένο σε στάση αυτοσυγκέντρωσης μέσα σε μια υπόγεια σπηλιά πάνω σε έναν βράχο/βωμό , όπου και λατρεύεται από αιρετικούς παρανοϊκούς - πιστεύεται ότι έχει στοιχειώσει την περιοχή . Με την βοήθεια της εξωγήινης ραδιενέργειας , ο αξιωματικός ανασταίνεται και μάχεται σθεναρά για την ακεραιότητα της πατρίδας .
Επιπλέον υπάρχει και syfy δράση μιας και ένας από την ομάδα των στρατιωτών είχε προνοήσει να μετατρέψει μια συνάδελφο του , την Yuri σε πρωτότυπο πολεμικό CYBORG χωρίς να έχει πάρει την άδεια της !
Ο παραλογισμός συνεχίζεται με την ίδια ένταση στα ATTACK GIRLS SWIM TEAM VS THE UNDEAD (2007) και ZOMBIE HUNTER RIKA (2008) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.