Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

STATE OF EMERGENCY (2011)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Turner Clay ( APOCALYPSE L.A. ) .
Μικρή επαρχιακή πόλη πέφτει στο χάος όταν εργοστάσιο χημικών ανατινάζεται και απελευθερώνει θανατηφόρα τοξίνη στον αέρα . Οι αρχές δεν γνωρίζουν αν είναι ατύχημα , ή τρομοκρατική ενέργεια . Ο στρατός αποκλείει αμέσως την εποχή και βάζει την πόλη σε καραντίνα . Κανείς δεν μπαίνει και κανείς δεν βγαίνει από την Κόκκινη Ζώνη . Οι κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι μαζί με τους μολυσμένους από την τοξίνη , οι οποίοι μεταλλάσσονται σε μανιακούς κανίβαλους και επιτίθενται σε ότι κινείται ...
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Jim ( Jay Hayden - SPRING BREAK MASSACRE ) , ο οποίος βρίσκεται ξαφνικά μονάχος του μέσα στο κέντρο της αποκάλυψης . Σε κατάσταση οπλισμένης εξερεύνησης και συνεχόμενων φλασμπάκς , προσπαθεί να αποφύγει τους μανιακούς και να βρει μια άκρη στην άτυχη κατάσταση του . Σταδιακά θα συναντήσει άλλους τρεις άτυχους επιζώντες με τους οποίους θα προσπαθήσει να συνεννοηθεί/επιβιώσει . Έχουν ταμπουρωθεί σε μια αποθήκη καπνού , αλλά οι προμήθειες δεν είναι αρκετές για όλους και δεν θα κρατήσουν για πολλές ημέρες . Το ένστικτο της επιβίωσης δεν θα υπερνικήσει τις αβρότητες της κοινωνικότητας ως αναμενόμενη κατάληξη και οι 4 άγνωστοι θα καταφέρουν να τα βρουν μεταξύ τους .
Ο Scott Lilly ( BOSTON STRANGLER: THE UNTOLD STORY , BUNDY: AN AMERICAN ICON , DRIFTER: HENRY LEE LUCAS ) είναι Scott . Έχει οχυρωθεί στο κτήριο παρέα με την γυναίκα του και μια φίλη τους . Φαίνεται φιλικός με τον Jim . Ανταλλάζει ευχάριστες ιστορίες κανιβαλικής παράνοιας με τον καινούργιο του φίλο . Τα γνωστά μεταποκαλυπτικά θέματα που θα συζητάνε οι άνθρωποι του μέλλοντος για να έρθουν πιο κοντά : "Είδα τον γείτονα μου να τρώει την γυναίκα του" , κτλ ...
H Kathryn Todd Norman είναι η γυναίκα του Scott , Julie . Αυτός είναι ο πρώτος της ρόλος σε ταινία .
Η Tori White είναι η απροσάρμοστη Ix . Ακουστικά στα αυτιά και χέστηκε για τον καινούργιο . Τουλάχιστον μέχρι να τον δει να τις τρώει τις κρυμμένες τις σοκολάτες . Η οργή θα μετατραπεί σε συμπάθεια , η οποία με την σειρά της έχει τις βάσεις να εξελιχθεί σε μελλοντικό ρομάντζο μιας και οι άλλοι δύο που είναι μαζί τους είναι ήδη ζευγάρι . Παρόλο που ο Jim θρηνεί την αρραβωνιαστικιά του , εκείνη φαίνεται να ψήνεται .
H White έχει εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του BEVERLY HILLS 90210 (2008-2013) , ως "Χαριτωμένη Λεσβία"#1 .
O Andy Stahl ( INVASION U.S.A. , ERNEST GOES TO JAIL , SEAQUEST DSV , FIRE DOWN BELOW , THE PATRIOT , FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER , THE MIST ) είναι ο Pivens . Ο "παλιός" έχει κύρος , οπότε κάνει τον επιστήμονα που δουλεύει για τον στρατό . Ανακρίνει τον Jim μετά την σύλληψη του . Του ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία που πέρασε , γεγονός που από μόνο του δίνει μια αισιόδοξη πινελιά στην ατμόσφαιρα .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Οι "μολυσμένοι" έχουν άγριες διαθέσεις που φαίνονται από τις άναρθρες κραυγές και την όρεξη για σπριντάρισμα ! Κόκκινα μάτια και λασπουριά , συμπληρώνουν την νοσηρή τους εμφάνιση .
Από την άλλη , οι "επιζώντες" έχουν όρεξη για κουβέντα , πράγμα που σε κάνει να εύχεσαι από νωρίς να κάνουν εισβολή οι μολυσμένοι μέσα στην καπναποθήκη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.