Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ONECHAMBARA: ZOMBIE BIKINI SQUAD (2008)


Γνωστό και ως ONECHAMBARA: BIKINI ZOMBIE SLAYERS , ONEECHAMBARA: THE MOVIE , CHAMBARA BEAUTY , ZOMBIE KILLER SEXY AS HELL .
Βασισμένο στο όχι και τόσο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι Onechambara Bikini Samurai Squad που κυκλοφόρησε το 2006 για PS2 , XBOX360 και Nintendo Wii .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Yohei Fukuda ( DEATH FILE 1&2 , X-GAME , DEATH TUBE 1&2 ) .
Όπως και στο παιχνίδι , η δράση της ταινίας στηρίζεται στις εκρηκτικές ικανότητες τριών χαρακτήρων , της Aya , της μικρότερης αδελφής της Saki και της Anna .
Οι δύο αδελφές έχουν καταραμένο αίμα στην οικογένεια και παράδοση στην εξολόθρευση νεκρωζώντανων ! Συχνά ξεσπούν σε κρίσεις βίας πάνω στον οίστρο της μάχης . Ότι ακριβώς χρειάζεται μια δυστοπική κοινωνία η οποία έχει κατακλυστεί από νεκρούς οι οποίοι δεν λένε να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση τους !
Η Anna είναι μέλος του στρατού και τριγυρνάει ντυμένη στα δερμάτινα κρατώντας την πάντα εύστοχη κοντόκανη καραμπίνα της .
Βρισκόμαστε στο αδιευκρίνιστο μέλλον του 20ΧΧ ! Η εταιρία 3D αρχίζει να ανασταίνει τους νεκρούς με αποτέλεσμα οι νεκροί να επιτεθούν στους ζωντανούς και να ξεκινήσει η ζόμπι Αποκάλυψη ! Απελπισία και τρέλα κυρίεψε όλο τον πλανήτη .
Η Aya περιφέρεται στην ερημοποιημένη Μητρόπολη παρέα με τον χοντρό φίλο της Katsuji ( Tomohiro Waki ) , καθαρίζοντας την από τους μανιακούς κανίβαλους που δημιουργήθηκαν από τα πειράματα του μυστηριώδη/παρανοϊκού επιστήμονα που περνιέται για θεός Dr. Sugita ( Taro Suwa - UZUMAKI , JU-ON 1&2 , BATTLE ROYAL , THE MACHINE GIRL ) .
O Katsuji ψάχνει για την χαμένη του αδελφή Asami ( Sari Kurauchi ) .
Η Eri Otoguro ( SHUTTER , VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL , KAMEN RIDER WIZARD IN MAGIC LAND ) είναι η Aya . Μεγαλωμένη με ένα σπαθί στο χέρι και με ελάχιστα ρούχα στο κορμί . Προκαλεί εμφράγματα με το μικροσκοπικό μπικίνι . Ψάχνει και αυτή για την χαμένη της αδελφή , την Saki .
H Chise Nakamura ( η Κίτρινη Ranger στο GOGO SENTAI BOKENGER ) είναι η μικρή αδελφή της Aya , Saki . Η Saki βρίσκεται αιχμάλωτη στα σατανικά χέρια του Δόκτωρ Sugita . Ο γιατρός την σκοτώνει και την επαναφέρει στην ζωή ως την απόλυτη πολεμική μηχανή ! O Sugita την στέλνει εναντίον της αδελφής της και το οικογενειακό δράμα κορυφώνεται στην τελική τους μονομαχία ...
Η Manami Hashimoto ( THE TANK-TOP FIGHTER ) είναι η αδέκαστη Reiko . Ψάχνει μέσα στην καταραμένη νεκρόπολη για τονΔόκτωρ Sugita . Θέλει ματωμένη εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης της . Η Reiko διοχετεύει όλη της την αγάπη σε ένα μουγκό κοριτσάκι που βρίσκει στην έρημο , την Maria .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Σκονισμένα και ατελείωτα ! Μερικά συμπεριφέρονται και ως Νίντζα-cyborgs ! Μετά τις μάχες τα σώματα τους ανατινάζονται σε ψηφιακές αιματοβαμμένες εκρήξεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.