Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

SAMURAI PRINCESS (2009)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Kengo Kaji ( ULTRAMAN MOBIUS & GINGA - σεναριογράφος του UZUMAKI ) σε μια παραίσθηση μίξης διαφορών ειδών . Τα αιματοβαμμένα ειδικά εφέ είναι μια ευγενική προσφορά του παραγωγού της ταινίας Yoshihiro Nishimura ( σκηνοθέτης του TOKYO GORE POLICE ) .
Κυβερνο-σωματικός βιολογικός τρόμος στα καλύτερα του  - Η "Νέα Σάρκα" πάει την τάση για εμετό ένα βήμα παραπέρα :
Στήθη χειροβομβίδες , πόδια ψαλίδια/αλυσοπρίονα , ξεσκισμένα γεννητικά όργανα που δαγκώνουν , κορμιά που μεταλλάσσονται με κάθε πιθανό τρόπο , κτλ ...
Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο σύμπαν , όπου η φεουδαλική Ιαπωνία είναι άνδρο ηρώων , μεταλλαγμένων και υψηλά ανεπτυγμένων μηχανικών ανδροειδών - τα επονομαζόμενα Mechas ! Η συμβίωση των ειδών κάθε άλλο παρά ειρηνική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί , αφού ορισμένα επίλεκτα ανδροειδή αποτρελένονται και αρχίζουν να σκοτώνουν ανθρώπους με τέτοιο τρόπο που ο παράλληλος Δαρβίνος ψάχνει επαγγελματία για ψυχανάλυση !
Υπό αυτές τις συνθήκες υπερβίας , ο σατανικός επιστήμονας Kyoraku αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την κρίση κατά μέτωπο (προς δική του τέρψη και μόνο) , δημιουργώντας ένα θηλυκό ανδροειδές-νίντζα ! 
Η ιστορία της νεαρής κοπέλας που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το υπερόπλο είναι τραγική . Παρέα με 12 συμμαθήτριες από την τάξη της , απολαμβάνει την σχολική εκδρομή μέσα σε δάσος . 2 Βιονικοί εγκληματίες εμφανίζονται από το πουθενά και βιάζουν και σκοτώνουν τα κορίτσια , αφήνοντας μόνο μια - στο ελάχιστο - ζωντανή . Ο Kyoraku βρίσκει την άτυχη ετοιμοθάνατη κοπέλα και την μετατρέπει στο απόλυτο όπλο εκδίκησης !
Η "Σαμουράι Πριγκίπισσα" έχει στο ενσωματωμένο οπλοστάσιο της 11 διαφορετικούς τύπους όπλων , ενώ η συλλογική προσωπικότητα της αποτελείται - μετά από τελετουργία ατιμασμένου Βουδιστή ιερέα - από τις προσωπικότητες των 12 νεκρών "φίλων" της , οι οποίες έχασαν την ζωή τους στο δάσος του τρόμου !
Με συνδυασμένες τις ικανότητες και την δύναμη των 12 , η Πριγκίπισσα μοιράζει υπερβολικά ματωμένη δικαιοσύνη στην δυστοπική μητρόπολη μέσα σε μια αποστολή αυτοκτονίας ....
Ο Kyoraku βέβαια δεν έχει δημιουργήσει μόνο την Πριγκίπισσα . Οι σιχαμερές μετατροπές στα αφεντικά ανδροειδή της συμμορίας είναι δικής του εμπνεύσεως και με την πρόσθεση της Πριγκίπισσας στην ισορροπία των δυνάμεων , επιτέλους θα απολαύσει μια μάχη ισάξια των διεστραμμένων ορέξεων του !
Χαρακτήρας κλειδί στην όλη υπόθεση , είναι ο "Άγνωστος" με την θορυβώδη κιθάρα/αλυσοπρίονο που θα βοηθήσει την Πριγκίπισσα να αντιμετωπίσει τους παρανοϊκούς μεταλλαγμένους με την επιπλέον δύναμη που χρειάζεται , αλλά και που θα ξυπνήσει τον έρωτα μέσα της ...
Η διακεκριμένη σταρ πιξελιασμένων άνω-των-18 αριστουργημάτων , Aino Kishi , είναι η σέξυ ηρωίδα του τίτλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.