Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ATTACK GIRLS SWIM TEAM VERSUS THE UNDEAD (2007)


 Γραμμένο από τον Satoshi Owada ( CRUEL RESTAURANT ) και σκηνοθετημένο από τον softcore δραματουργό Koji Kawano με έμφαση στα κοντινά κάτω από σχολικές φούστες και στην μαγεία του βιασμού που αγγίζει μετά βίας τα όρια της νόμιμης ηλικίας .
Η ταινία είναι γνωστή και ως DEAD POOL , THE GIRLS REBEL FORCE OF COMPETITIVE SWIMMERS και INGLORIOUS ZOMBIE HUNTERS .
Ιός ζόμπι εξαπλώνεται στην πόλη (σε μια άτυπη συνέχεια των γεγονότων της προηγούμενης ταινίας ZOMBIE SELF DEFENCE FORCE) . Σε ένα σχολείο θηλέων , μαθήτριες και καθηγητές θα εμβολιαστούν προληπτικά με τραγικά αποτελέσματα , αφού το εμβόλιο δεν θα τους εμποδίσει να μεταμορφωθούν σε μανιακούς νεκροζώντανους κανίβαλους !
Η καινούργια μαθήτρια Aki ( A(dult)V(ideo) ηθοποιός Sasa Handa ) , θα ανακαλύψει μετά από την προτροπή της φίλης της Sayaka ( αισθησιακή συνάδελφος της Handa , Yuria Hidaka ) να μπει στην σχολική ομάδα κολύμβησης - πέρα από την απωθημένη σεξουαλικότητα της και παρά την φοβία που έχει για το νερό - πως οι μοναδικές μαθήτριες που έχουν ανοσία στην αρρώστια που εξαπλώνεται είναι οι κοπέλες της ομάδας κολύμβησης , μιας και το χλώριο της πισίνας λειτουργεί ως αντίδοτο στο θανατηφόρο εμβόλιο !
Παρέα με τις καινούργιες της φίλες (εκ των οποίων μερικές είναι επίσης ηθοποιοί που παίζουν σε σκληροπυρηνικά πορνό) , θα αρπάξουν ότι όπλο βρουν πρόχειρο (πέρα από τα γνωστά αλυσοπρίονα , λοστάρια , σουγιάδες , αλυσίδες και βατραχοπέδιλα με λεπίδες , υπάρχουν και μυστικά όπλα που κάνουν την διαφορά) και θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν μέσα στην αποκαλυπτική βία που έχει ταράξει τους σχολικούς διαδρόμους !
Η Aki βέβαια έχει κρυφό παρελθόν που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το νερό , το οποίο αποκαλύπτεται σιγά σιγά μέσα από flashbacks κακοποίησης και σκληρής σωματικής άσκησης .
Ορφανή , μεγάλωσε υπό την εποπτεία του αποτρελαμένου "Γιατρού" . Ο Γιατρός έφτιαχνε θανατηφόρους ιούς και ασχολείτο σοβαρά με την μετατροπή του ανθρώπινου σώματος . Με στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση , η Aki έγινε μισθοφόρος δολοφόνος στην υπηρεσία μυστικών οργανώσεων ανά τον πλανήτη ... Μέχρι που αποφάσισε να ζήσει ως κανονικό κορίτσι και να δραπετεύσει για να πάει σχολείο !
O Sakae Yamazaki ( CRUEL RESTAURANT ) είναι ο ανώμαλος επιστήμονας που βρίσκεται μέσα σε έναν παράδεισο σχολικών στολών και χυμένων εντέρων , μόλις μερικά κλικ από το να αρχίσει να μπουκώνει κιλοτάκια ... Είναι γνωστός και ως "Γιατρός" , ο υπεύθυνος της βίαιης ανατροφής της Aki και δημιουργός της ζόμπι αποκάλυψης ...
Αίσθηση προκαλεί ο ζόμπι-καθηγητής μαθηματικών ο οποίος σκοτώνει τις μαθήτριες του με μεταλλικούς χάρακες και τρίγωνα . Πέρα από μανιακός σφαγέας , είναι και ζογκλέρ .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Χωρίζονται σε κανίβαλους και σε σφαγείς .
Όταν μπουγελώνονται με νερό απ'την πισίνα , επανέρχονται (όχι πάντα) στην ανθρώπινη κατάσταση .
Δεν υπάρχει κάποιο σταθερό σχέδιο στην παράνοια του σκηνοθέτη .
Περισσότερη βάση πέφτει στα γυμνά στήθη της Handa και στα κοντινά πλάνα κάτω από τις σχολικές φούστες ...
---------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Μυστικό Όπλο , πάει :
Μάντεψε από που βγαίνει η θανατηφόρα ακτίνα λέηζερ της Aki ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.