Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ZOMBIE HUNTER RIKA (2008)


 Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Ken'ichi Fujiwara ( SULTRY ASSASSIN: THE APHRODISIAC KILL ) .
Στο τελευταίο μέρος της σπονδυλωτής βιντεο-τριλογίας , διαφορετικός σκηνοθέτης κρατάει την κάμερα , ενώ τα ηνία της δράσης τα αναλαμβάνει η Rika ( Lisa Kudo - SLEEPING FLOWER ) .
Η Rika είναι από οικογένεια γιατρών και πιέζεται από τους γονείς της για να μπει και αυτή στην σχολή ιατρικής . Εκείνη δεν θέλει και αποφασίζει μια μέρα να κάνει κοπάνα απ'το σχολείο παρέα με την καλύτερη της φίλη , με σκοπό να επισκεφτεί τον αγαπημένο της παππού που ζει μόνος σε ένα κοντινό χωριό εδώ και 2 χρόνια . Ο παππούς πάντα ακούει τα προβλήματα της !
Με το που θα φτάσει στον προορισμό της , θα ανακαλύψει με τρόμο πως η περιοχή έχει γεμίσει νεκροζώντανους μανιακούς κανίβαλους ! Με τα πολλά , θα καταφέρει να φτάσει στον προορισμό της με την βοήθεια ενός αγνώστου , ο οποίος συστήνεται ως ο αδελφός της συζύγου του παππού .
Ο "αδελφός" πηγαίνει επίσης στο σπίτι του υπέργηρου χειρούργου για επίσκεψη ...
Η Tsugumi Nagasawa ( GROTESQUE , TOKYO GORE POLICE ) είναι η σχεδόν εγγονή , νεαρή γυναίκα του παππού , Sayaka Shiratori . Συνωμοτεί με τον "αδελφό" της - που είναι στην πραγματικότητα γκόμενος της - για να τον δολοφονήσει με δηλητήριο και να του πάρει την περιουσία . Δεν τα καταφέρνει .
Ο παππούς Ryuhei ζει την καλή ζωή στην εξοχή , αφού πέρα από μια κατά πολλά χρόνια μικρότερη σύζυγο , έχει στο σπίτι του και τρεις καμαριέρες cosplayers (οι οποίες δεν θέλουν και πολλά για να αρχίσουν να γδύνονται) . Κρίμα που έχει πάθει αλσχάιμερ .
Μια επίθεση στο σπίτι θα αφήσει την Rika αιμόφυρτη με δαγκωνιά στο χέρι , αλλά ευτυχώς που ο παππούς ξυπνάει κατά την διάρκεια της εισβολής των νεκρών ! Με αστραπιαίες κινήσεις εξολοθρεύει την νεκροζώντανη απειλή . Ο παππούς Ryuhei πέρα από εκκεντρικός χειρούργους είναι και μυστικιστής ξιφομάχος σαμουράι ! Θα κόψει το χέρι της εγγονής του και θα την συναρμολογήσει ακόμη καλύτερη , προσθέτοντας της το μαγικό χέρι ενός θρυλικού βιντεο-σαμουράι (μη το ψάχνεις , απλά απόλαυσε το) !
Ζόμπι-επιστήμονας εμφανίζεται από το πουθενά και προσφέρει τις γνώσεις του στους έντρομους ήρωες . Φοράει φίμωτρο για να μην του έρθει επιθυμία να δοκιμάσει τους καινούργιους του φίλους . Γνωρίζει τον τρόπο σωτηρίας από την ζόμπι αποκάλυψη και ψάχνει για συμμάχους . Τα κίνητρα του είναι σκοτεινά όμως ...
Πέρα από το άμεσο άγχος για επιβίωση στο αφιλόξενο αποκαλυπτικό περιβάλλον και τον Αρχηγό των ζόμπι Glorian που περιμένει μέσα στην σπηλιά του - ο οποίος είναι δεινός ξιφομάχος - η Rika θα πρέπει να βιαστεί καθώς ο χρόνος της είναι περιορισμένος : Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχοντας χάσει τον καλύτερο κυνηγό τους , εκτοξεύουν πυρηνικά για να "απολυμάνουν" την περιοχή μια και καλή !
Παράκρουση για να γίνει πιο κατανοητή η ιστορία :
Η Αμερική ξέρει πως να αντιμετωπίζει ζόμπι . Το έκανε από πάντα . Έστελνε ημίγυμνους μπρατσωμένους κυνηγούς με μαγικά σπαθιά και σταματούσε την μόλυνση πριν αυτή ξεκινήσει ! Εδώ έτυχε να νικηθεί ο κυνηγός από τον αρχηγό των ζόμπι , τον Grorian , στην αρχή της ταινίας . Κάτι που παρουσιάστηκε σαν σκηνή από βίντεο ! Ευτυχώς που ο παππούς της Rika είχε πρόχειρο το κομμένο χέρι του κυνηγού (που είναι ξεδιάντροπα πλαστικό) και το κόλλησε στην εγγονή του ...
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Είναι μπλε .
Ο Grorian φοράει μουτσούνα που δεν ανοιγοκλείνει το στόμα κάθε φορά που μιλάει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.