Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ARMY OF THE DAMNED (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Tom DeNucci ( INFECTED , SELF STORAGE ) .
Γύρισμα επιτυχημένου αστυνομικού τηλεοπτικού ρεάλιτι πάει από το κακό στον διάολο με την εισβολή στο πλατό της μικρής πολιτείας του Salem , νεκροζώντανων κανίβαλων - συγκεκριμένα μέσα σε ένα σπίτι το οποίο μάλλον είναι στοιχειωμένο από σατανικές δυνάμεις (κρίνοντας από το γεγονός πως παρανοϊκός ο οποίος ζωγράφιζε μια τεράστια πεντάλφα χρησιμοποιώντας το αίμα των ιδιοκτητών του σπιτιού πάνω στην σοφίτα , αυτοκτονεί κόβοντας τον λαιμό του μπροστά στους αστυνομικούς) !
H Jackie Moore ( ATLANTIC RIM ) είναι η παραγωγός της τηλεοπτικής εκπομπής The Force , Kayla .
O Sully Erma (ο τραγουδιστής των neo-μεταλο-βερμουδάτων Godsmack) είναι ο Σερίφης Bridge , ο κεντρικός πρωταγωνιστής του ρεάλιτι . Η κάμερα τον ακολουθεί πίσω στην μικρή πόλη όπου μεγάλωσε . Ο πατέρας του ήταν ο σερίφης της πόλης και η τελευταία του επιθυμία ήταν να την προστατεύει ο γιος του . Ο Bridge παράτησε την επιβολή του νόμου στην μεγάλη πόλη και επέστρεψε για να ικανοποιήσει την εντολή του πατέρα του ... Τα πράγματα περιπλέκονται όταν καλείται να ερευνήσει μια επείγουσα κλήση για διαταραχή σε ένα κοντινό σπίτι !
Ευτυχώς το I Stand Alone ΔΕΝ ακούγεται στην ταινία (έχει ακουστεί ήδη αρκετά στα THE SCORPION KING και RETURN OF THE LIVING DEAD: NECROPOLIS) .
O David Chokachi ( BAYWATCH , WITCHBLADE ) είναι ο Rhodes , επίσης μέλος του αστυνομικού σώματος που προστατεύει την μικρή πόλη . Φοράει ρέημπαν την νύχτα .
O Michael Berryman ( THE HILLS HAVE EYES ) είναι ο Τρελο-Earl ! Κάθε μικρή πόλη έχει και τον εκκεντρικό της . Πρώην αστυνομικός που παράτησε το σώμα όταν αποτρελάθηκε . Στο μικρό πέρασμα που κάνει στην αρχή της ταινίας , προειδοποιεί τον Bridge και την παρέα του να ΜΗΝ μπουν στο σπίτι ! Αργότερα μαθαίνουμε περισσότερα για το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του . Κάθε φορά που επεμβαίνει κάπου , πολλοί άνθρωποι χάνουν τις ζωές τους . Επεμβαίνει δυναμικά στην υπόθεση και με ισχυρή δύναμη πυρός στο 53ο λεπτό .
Ο Nick Principe ( ο Chromeskull από τα LAID TO REST 1&2 ) είναι ο Donald , ο μικρο-εγκληματίας με το Black Flag αμάνικο που καταλήγει να βοηθάει τον σερίφη και τους βοηθούς του .
O Tony Todd ( CANDYMAN ) είναι ο Jackson , αρχηγός της "Swat" ομάδας της πόλης . Εμφανίζεται στο 57ο λεπτό με την οπλισμένη ομάδα του , ως "οι ενισχύσεις που τόσο περιμέναμε" .
Η 90ς πορνοσταρ Jasmin St. Claire , είναι η Πράκτορας Hart . Εμφανίζεται προς το τέλος της ταινίας δίνοντας αναφορά στον προϊστάμενο της μέσα στον χώρο του εγκλήματος .
Άλλες δύο καμπυλόγραμμες γυναίκες (από τον χώρο της επαγγελματικής πάλης αυτή τη φορά) που συμμετέχουν στην ταινία είναι οι Maria Kanellis ( WWE Diva Maria ) και η Thea Trinidad ( TNA Rosita ) . Η Maria κάνει την Terry , μέλος της ομάδας του Tony Todd . Η Thea είναι η δαιμονισμένη αστυνόμος Lawson . Δυστυχώς δεν παλεύουν μεταξύ τους όπως θα περίμενε κανείς ...
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Οι νεκροζώντανοι είναι δαιμονικής φύσεως , δεν έχουν προέλθει από κάποιο βιολογικό ατύχημα . Το καταλαβαίνει κανείς από τα ολόμαυρα δαιμονικά τους μάτια (βλέπε Supernatural) . Οι νεκροί που βρίσκονται στο σπίτι , "σηκώνονται" ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να κυνηγήσουν τους ζωντανούς και να προσθέσουν εθελοντές στον "Στρατό Των Καταραμένων"  ... Μερικοί προσθέτουν επιπλέον φονικά εργαλεία όπως σφυριά και λεπίδια στα κομμένα μέλη τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.