Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

SAMURAI ZOMBIE (2008)


 Το YOROI: SAMURAI ZONBI , είναι γραμμένο από τον σκηνοθέτη Ryuhei Kitamura ( VERSUS , AZUMI , SKY HIGH , THE MIDNIGHT MEAT TRAIN ) και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Tak Sakaguchi ( VERSUS , AZUMI 1&2 , BATTLE FIELD BASEBALL , ARAGAMI , SHINOBI , DEATH TRANCE , γενικότερα τον έχεις δει σε κάθε γαμ*τη ταινία που έχει βγει από την Ιαπωνία μέσα στην προηγούμενη δεκαετία) .
Οικογενειακή εκδρομή με αυτοκίνητο στην επαρχεία μετατρέπεται σε απόκοσμο εφιάλτη .
Πατέρας , μάνα , κόρη και μικρός αδελφός πέφτουν θύματα βίας από ανταλλαγή πυρών διαπλεκόμενων ληστών τράπεζας . Δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά και λύνουν τις διαφορές τους με σφαίρες .
Ευχάριστη έκπληξη στο κάστ των χαρακτήρων , αποτελεί η Nana Natsume (ηθοποιός πορνό που κάνει πέρασμα σε sci-fi και ταινίες τρόμου) . Η Nana κάνει τη Risa , φίλη ενός εκ των ληστών . Παρέα με τον φίλο της , αναγκάζουν την οικογένεια υπό την απειλή όπλου να τους μεταφέρουν με το αυτοκίνητο μέσα από μια δύσβατη περιοχή που δεν υπάρχει στον χάρτη .
Το αυτοκίνητο παθαίνει σύντομα βλάβη και ο πατέρας αναγκάζεται υπό την απειλή όπλου για δεύτερη φορά να πάει σε ένα κοντινό χωριό για να βρει ένα άλλο . Περπατώντας προς τα εκεί , φτάνει στο νεκροταφείο του χωριού , όπου και καταλαμβάνεται από ένα αρχαίο πνεύμα εκδίκησης ! Μην ελέγχοντας τον εαυτό του , αυτο-αποκεφαλίζεται και το φρέσκο αίμα που χύνεται στο χώμα του νεκροταφείου , ξυπνάει δαιμονικούς Σαμουράι Νεκροζώντανους !
Η οικογένεια και οι κακοποιοί , βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό , όπου και έρχονται αντιμέτωποι με ομάδα Ζόμπι Σαμουράι . Δύο αστυνομικοί που είναι στο κατόπι των εγκληματιών , αναγκάζονται να συμμαχήσουν μαζί τους για να νικήσουν την κατάρα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.